Planering inför kommande säsong

Olika sporter har olika säsonger och det gäller att planeringen kommer igång inför den kommande säsongen. Som med det mesta så gäller det att se till så att all utrustning är som den ska. Om inte så får man införskaffa nytt så det går sönder något under tiden man spelar som mest.

Även om saker och ting kan gå sönder så gäller det att sköta om sin utrustning. Som hockeyutrustning så blir det relativt stor påfrestning under träningar och matcher. Det gäller att man håller kolla på sina prylar om något börjar se trasigt så kanske det inte skyddar som det ska och man kan skada sig.

Har man tagit väl hand om sin utrustning så förutom att gjort ett gott arbete under hockeysäsongen så kanske man kan få lite mer för den då man ska sälja för att uppgradera och köpa ny utrustning. Som ung så växer man ur sin utrustning snabbt och det gäller att få så mycket som möjligt för sin gamla utrustning.

Antingen så kanske det finns någon i den föreningen man är aktiv som kan vara intresserad av den gamla hockeyutrustningen. Annars så får man lägga ut en annons på blocket och sälja den vägen. Det finns alltid intressenter som vill köpa begagnade hockeyprylar.