Snart är hockeysäsongen igång

Det dröjer inte länge förrän hockeysäsongen är i gång och många klubbar kanske redan har kommit igång med sin isträning och annat som hör hockeyn till. Det har varit sommar och vi hoppas att barmarksträningen har gjort sitt och alla är förberedd till en helt ny hockeysäsong.

För dig som är ny inom hockey och tänker att detta kanske är något för dig så ta dig till närmaste hockeyklubb och kolla upp om det går att vara med i något lag. För dig som hållit på ett tag så kanske det är dags att uppgradera utrustningen för kommande säsong. Som ung så växer man ganska fort under en sommar och den utrustning man hade förra året kanske inte alls passar i år. Se till att skaffa utrustning som passar den storlek du är i just nu. Kanske yngre syskon kan ta över avlagd hockeyutrustning, om inte så kan den annonseras ut på blocket.

För många så finns det inte så mycket annat än hockey och hela familjen blir involverade mer eller mindre i barnens träningar och matcher. Att få vara med i ett lag är bra för de unga och man fostras på ett bra sätt och lär sig att ta hänsyn till andra på ett  bra sätt. Den gemenskap det finns i en idrottsförening kan vara svår att hitta på andra ställen. Även om det finns förstås.