NHL

Photo Works / Shutterstock.com

Photo Works / Shutterstock.com

Världens bästa ishockeyliga är utan tvekan den som befinner sig borta på andra sidan den atlantiska pölen. NHL har länge burit facklan som den liga som resten utav hockeyvärlden ivrigt stirrar mot och håller stenhård koll på. Att själv uppleva NHL på plats i Nordamerika är någonting som vi rekommenderar för alla hockeyintresserade och något som kommer bli ett kärt minne för livet. Det kan vi lova.

Det är inte så svårt man kanske kan tro att resa antingen till USA eller Kanade för att själv uppleva en NHL-match på plats i någon spännande arena. Allt som behövs är viljan att spara ihop en tillräckligt stor summa pengar och packa väskan för något som möjligtvis kan komma att bli ditt livs största äventyr. Att ge sig iväg på en hockeyresa av detta slag är nämligen så mycket mer än själva matchen i sig. Det är alla de intryck som du tar in på din väg från hemmet trygga vrå, över Atlanten och ända in till arenan och tillbaka. Det är maten, möten med nya människor, inte minst gemenskapen med fansen när du klär dig i deras färger, plus alla annan underhållning som du kommer ges en chans att ta del av.

Rent hockeymässigt så kommer du märka att det är en helt annan typ av upplevelse än att gå på en SHL-match. Spelet är tuffare, snabbare och skickligare än någonting som du tidigare varit med om, något som gör att du kommer att längta tillbaka. Stämningen under en bra match är även smått obeskrivbar och vinner hemmalaget en extra viktig match så kan vi nästan garantera en oförglömlig kväll för dig som besökare. Tänk bara på att skaffa bra sittplatser när du väl är där, då det är väl värt att spendera någon krona extra för att komma närmare isen.